Haber

Aşure Programı Kahramanmaraş’ta Yapıldı Dulkadiroğlu

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda düzenlenen aşure programında söz alan Belediye Başkanı Necati Okay, “Bu güzel aşure programında olduğu gibi hep bir arada ve beraberiz. Bizi güçlü kılan birlik ve beraberliğimizi hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz.”

Gazipaşa Cafer Tatlıbal Gençlik Merkezi’nde düzenlenen aşure programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşlara bizzat aşure ikram eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay değerlendirmelerde bulundu.

Birlik ve beraberliğe vurgu yapan Önder Okay, “Saygıdeğer hemşerilerimiz ve değerli protokol üyelerimizle birlikte bu keyifli Aşure programının tam ortasında bulunmaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Toplum olarak birlik ve beraberliğimizi her zaman en üst düzeyde sürdürüyoruz. hoş biçim.Muharrem ayının olmazsa olmazı olan bu birliktelik aynı zamanda bu birlikteliğin de birlik ve beraberliğin yansımasıdır. Buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Muharrem münasebetiyle tüm sorunlarımızın hallolmasını, birlik ve beraberliğimizin pekişmesini Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Programa AK Parti milletvekillerinin yanı sıra partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. – KAHRAMANMARAŞ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu