Teknoloji

Dil Kontrollü Bluetooth Fare Geliştirildi

ağzına yerleştirilen cihazların kontrol edilmesini sağlayan bir orta birim fikri Birkaç yıldır gündemde olan ve üzerinde araştırmalar yapılan bir konudur. Augmental Technologies bu süreci tamamlayıp final çalışmasına dönüştüren bir firma oldu.

Ürün özellikle felç ve buna bağlı rahatsızlıklar için uygundur. telefon ve bilgisayar gibi cihazları elleriyle kontrol etmekte zorlanmak bireyleri hedef alır. Şirket, ağza yerleştirilerek neredeyse tamamen görünmeyen bu orta birime ‘Mouthpad’ adını verdi.

Bağlantı bluetooth ile yapılır, kontrol dile göre yapılır

Ağız pedi basınca duyarlı bir yüzeye sahiptir ve damak üzerine yerleştirilmiştir. Gezinme ve tıklama gerçek zamanlı olarak izlenir. dil hareketleri ile yapılır.

Herhangi bir yazılım tavsiyesine ihtiyaç duymayan Mouthpad, kutudan çıktığı anda bluetooth kontağı ile tüm cihazlarla iletişim sağlıyor. Diş sağlığı ürünlerinde de kullanılan ve herhangi bir risk içermeyen özel malzemeler Mouthpad, MacOS, iOS, Windows, Linux ve Android işletim sistemleriyle uyumludur. Cihaz, kutusunda 2 saat içerisinde şarj oluyor ve 5 saate kadar kullanım imkanı sunuyor.

Satışı henüz başlamamış eseri deneyimlemek isteyenlerin yedek listeye kayıt olması gerekiyor. Fiyat bilgisi henüz paylaşılmadı.

ineboluajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu