Ekonomi

Global Securities, yatırımcıları 2023’teki fırsatlara ve risklere hazırlıyor

Global Menkul Değerler, ‘BİST’te 2023 Beklentileri ve Akıllı Portföy’ toplantıları ile yatırımcıları olası fırsat ve riskler konusunda bilgilendiriyor. Serinin ilk toplantısını 100’ü aşkın kişinin katılımıyla İstanbul’da gerçekleştiren Global Menkul Değerler, Anadolu’da da yatırımcılarla buluşacak.

 

Sermaye piyasalarının gelişimine yönelik birçok faaliyet gerçekleştiren Global Securities (GMD), 30 yılı aşkın tecrübesini yatırımcılara aktarmaya devam ediyor. ‘2023 Beklentileri ve BİST’te Akıllı Portföy’ toplantılarıyla yatırımcıları olası fırsat ve riskler konusunda bilgilendiren Global Menkul Değerler Fiyatları ilk toplantısını İstanbul’da gerçekleştirdi.

24 Aralık Cumartesi günü İstanbul’da 100’ü aşkın kişinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda; Spinn Consulting Kurucu Ortağı Ekonomist Hasret Derici Şengül ‘Yeni Yılda Makro Ekonomik Görünüm’, İyi Gelir Yönetici Ortağı Serra Eren Sarıoğlu ve Global MD Portföy Genel Müdürü Barış Subasar ‘Yatırım Fonlarında Uygun Portföy Oluşturmak’, Finnet Yönetim Kurulu Üyesi Zeynep Aktaş ‘Yatırımcı Bakışı’, Global Menkul Kıymetler Araştırma Müdürü Banu Dirim ve Global Menkul Kıymetler Strateji Müdürü Muammer Demir, ‘Piyasa Beklentileri’ başlıklı sunumlar yaptı. Toplantı soru-cevap bölümüyle sona erdi.

Yoğun ilgi nedeniyle Ocak ayında İstanbul’da bir kez daha yatırımcılarla buluşacak olan Global Menkul Değerler, ardından şubelerinin bulunduğu İzmir ve Ankara başta olmak üzere Anadolu’nun birçok ilindeki yatırımcıları bilgilendirecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu