Haber

İsa derbi yenilgisinden sonra şok oldu: Hiç böyle bir şey görmedim

Kadıköy’de zirve yarışında galatasaray Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jorge Jesus açıklama yaptı. Mağlubiyetin sorumluluğunu üstlenen Portekizli teknik direktör, kırmızı kart görme konusunda da çarpıcı sözler kullandı.

“BUNU ÇÖZMELİYİZ”

Jorge Jesus yaptığı açıklamada, “Herkes için ligin en iyisiydik. Rakibimiz önümüzdeydi. Bu tip maçlarda daha kararlı olmamız gerekiyor. Maçın ikinci yarısında işler bizim için karmaşıklaştı. Oyuncularım gergindi. Bir kişi eksik olunca işler daha da zorlaştı. Bu sezon 6. kez eksik kalıyoruz. Sıkıldık. Bunu çözmeliyiz. Daha önceki takımlarımda böyle bir şey görmemiştim.” sözlerini kullandı.

Jorge Jesus’un diğer açıklamaları şöyle:

“LİGİN ŞAMPİYONU BELİRLENMEDİ”

“Normalde çok hata yaptık ama Fenerbahçe’ye alıştık. İlk 15 dakikada 3 pozisyon yakaladık. galatasaray , seken top kalesini bulduk. İkinci yarıya iyi başladık ama kırmızı kart ve 2. golden sonra işler zorlaştı. Galatasaray daha sakin olan taraftı. Oyuncularıma ‘Bu maçı kazanan veya kaybeden şampiyonu belirleyemez’ dedim. Ligin şampiyonu belli değil.

“BAŞKANIMIZ BANA ÇOK GÜVENİYOR”

Rakibin önüne geçme fırsatını değerlendiremedik. Bu sonuçtan, sahada olanlardan ben sorumluyum. Ne liderimiz ne de oyuncularımız. Biz kesinlikle liderimiz değiliz. Liderimiz bana o kadar inanıyor ki ta Portekiz’e kadar gelip beni ikna etti. Bu yenilgi bizi yolumuzdan ayıramayacak. Sorumlu biri varsa, o benim. Transfer hakkında konuşmak şu anda buna değmez. Önümüzde daha maçlar var.

haberyaglidere.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu