Haber

Manchester City, Liverpool’u 4 golle geçti

İngiltere Premier Ligi’nde 29. hafta büyük bir mücadeleye sahne oldu. Pep Guardiola liderliğindeki Manchester City ile Jürgen Klopp’un ekibi, Liverpool Etihad Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Karşılaşma Manchester City’nin 4-1’lik üstünlüğüyle sona erdi. Böylece City, Manchester United’ı 7-0 yenen Liverpool’u yenerek şehir adına rövanş maçına çıktı.

İlk yarı berabere bitti

Liverpool 17. dakikada Muhammed Salah’ın golüyle öne geçti. Manchester City bu gole 27. dakikada Julian Alvarez ile karşılık verdi. İlk yarı 1-1 sona erdi.

Manchester City ikinci yarıda gol attı

Manchester City ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Pep Guardiola’nın ekibi, 46. dakikada Kevin De Bruyne ile 2-1 öne geçti. İlkay Gündoğan 53. dakikada skoru 3-1’e getirdi.

Karşılaşmada son sözü söyleyen isim 74. dakikada Manchester City’den Jack Grealish oldu. Manchester City, Liverpool’u 4-1 yendi.

Büyükşehir takibini sürdürdü

Bu galibiyetin ardından ligde 64 puana yükselen Manchester City, lider Arsenal’i takip etmeye devam etti. Liverpool 42 puanda.

Premier Lig’in 30. haftasında Manchester City, Southampton deplasmanına konuk oluyor. Liverpool, Chelsea’yi konuk edecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu