Haber

Turgut Altınok’tan müjde üstüne müjde! Maaş artışı, çiftçiye yüzde 500 destek…

Turgut Altınok, Ankara’nın Beypazarı ilçesinde esnafı ziyaret ederek Beypazarı Seçim Uyum Merkezi’nin açılışını yaptı.

Burada konuşan Altınok, seçimi kazanmaları halinde çok iş yapacaklarını söyledi. “Devlet kaynaklarımızla birlikte Beypazarı’nı daha da güzelleştireceğiz. Beypazarı’na daha çok yerli ve yabancı turist gelecek. Kültür Bakanlığımız ve Büyükşehir Belediyesi olarak onarım çalışmalarına devam edeceğiz. Beypazarı’nda elbette sıkıntılarımız var. Tarıma ciddi destek vereceğiz. Beypazarı tarım alanının içinde. “Gelişmiş ilçelerimizden biri ama çiftçimize takviye, saha çalışmaları, tohum ve gübre desteği, mazot desteği gibi desteklerimiz olacak. Bildiğiniz gibi 100 litre mazot desteği veriliyor. Bunu 500 litreye çıkaracağız.”dedi.

‘SU VE KANALSIZ KÖYDE BIRAKILMAYACAĞIZ’

Beypazarı Belediye Başkanı AK Partili Tuncer Kaplan’ın çalışmalarına değinen Altınok, şunları söyledi: “Beypazarı’nda kimsenin ayağı çamura değmiyor. Tuncer Lider burada bu hizmetleri verdi ama altyapısı, suyu, kanalı olmayan bir köyümüz bile olmayacak. Spor tesisleri, voleybol sahaları yapacağız. Her köyden bir çalışan alacağız. . Parkların bakımını bu kişi yapacak. . Belediye parkı yapıyor ama terk ediyor. Daha sonra park çimenlerle kaplanıyor. Bakan yok, gelen giden yok. Ankara dünyanın en değerli ülkesinin başkenti. Dünya var ama hala suyu olmayan köylerimiz var. 78 köyümüz, mahallemiz var. 5 köyümüzün yolu seçimden sonra burada ayrımcılık yapıldı. Ayrımcılık yapmayacağız. Oy kullansalar da vermeseler de yolları biz yapacağız. Bütün köylerin havalimanı yolu olarak seracılığı geliştireceğiz.Ankara kendi kendine yeten bir başkent olacağı için yaz-kış sebze Antalya’dan değil Ankara’dan gelecek.Belediye olarak bunu teşvik edeceğiz. “Destek vereceğiz. Tarım Bakanlığımızla birlikte başkentimizi tarımın başkenti yapacağız.”söz konusu.

Altınok, Beypazarı’nda veya Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan hiçbir işçinin işten çıkarılmayacağını belirtti. “Kimsenin geçim derdine düşmeyeceğiz. Hiçbir çalışanımızı işten çıkarmayacağız. Ankara Büyükşehir Belediyesi hiçbir zaman zam yapmadı. Seçim yaklaşırken yüzde 70 arttı. Belediyede çalışanlar ‘Biz yapmadık’ diyor Göreve gelir gelmez Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan personelimizin maaşlarını artıracağız. “Çalışanlarımız rahat uyusun. Doğalgaz yardımını 500 TL’den bin TL’ye çıkaracağız.”dedi.

haber-karatay.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu