Haber

Bozdağ: Seçimde ‘önemsiz hile var’ diyen bahane uyduruyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde AK Parti irtibat bürosunun açılışına katıldı.

Partililere seslenen Bakan Bozdağ, “Son günlere bakarsanız, seçim güvenliği tartışmalarını tekrar tekrar alevlendirmek isteniyor. Seçimde sıkıntı olur, böyle bir sorun olur, bu olur. olacak” iftira ve fitne milletin ortasındadır. “Zaten kendi tabanlarını kandırmaya başladılar. Neden? Seçimi kaybedince bahane uydurmak için burada söylüyorum. Seçimde ‘Hile var, ıvır zıvır falan var’ diyen herkes açıkça anlıyor ki. seçimi kaybedecek ve seçime 24 gün kala bahane üretmeye başladı bile. dedi.

Bozdağ, “Partiler seçimleri sandıkta yaparlar. Seçimleri sadece Yüksek Seçim Kurulu düzenler ve ihbar, şikayet veya usulsüzlüklere itiraz olup olmadığına karar verir. Seçimler siyasi partilerin temsilcileri tarafından ve onların eliyle yapılır. Bütün bunlara rağmen seçimler zaten seçimlerin gölgesinde, buradan düşürmeye çalışan kirli ellere bir kez daha dikkat çekmek istedim” dedi.

‘TÜRKİYE SEÇİMLERİ DÜNYADAKİ EN GÜVENİLİR SEÇİMLERDİR’

Seçimlerin Türkiye’nin bugüne kadar yaptığı en güzel şeylerden biri olduğuna işaret eden Bakan Bozdağ, “Türkiye’de seçimlerin dürüstlük, hukuk ve meşruiyet içinde yapıldığına dair dünyada yerleşik bir kanı var. Sana çok net söylüyorum. Türkiye seçimleri dünyanın en güvenilir seçimleridir. Doğruluğu milletin şahitleri ve imzalarıyla tasdik edilmiş bu seçimlere bu dürüst, hukuk çerçevesinde kimse gölge düşüremez” dedi.

‘ÜÇ HARF GEREKLİ’

Kılıçdaroğlu’na basılacak mührün kaldırılmasıyla oyların Erdoğan’a sayılacağı iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirten Bozdağ, şöyle devam etti:

“Şimdi ayağa kalktılar efendim ve ‘Kılıçdaroğlu’na mühür vuracaksınız, o mühür silinecek, Cumhurbaşkanımızın altında çıkacak’ diyorlar. Şu yalancılara bakın. Dünyada böyle bir teknik var mı? Bu iş nasıl? Belli ki müşteriler zaten Kılıçdaroğlu’na oy bulamayınca cinler oylarını uçurdu diye bahaneler uyduruyor. Demek ki üç harfe muhtaçlar. Onun için Urfa’dan söylüyorum, seçim Türkiye’de açık bir düzenlemedir, Anayasa’ya ve maddelerimize uygun, tüm siyasi partilerin imzalarıyla ve tanıklar huzurunda onaylanmıştır. YSK, sadece itiraz ve şikayetleri düzenler ve karara bağlar. Yani HDP, CHP, DÜZGÜN Parti, MHP, AK Parti dahil bütün partiler sandıkta anlaşabilir mi? Türkiye’de yüz binlerce sandık var. Bu kadar sandığa çarptığınızda, bu kadar insanın 2 milyona yakın başka il, farklı ilçe, farklı mahalle, farklı sandık ve farklı görüşlerle uzlaşması mümkün mü? O yüzden çok net söylüyorum; Türkiye’de seçimlerde hile yapılması fiili bir imkansızlıkla karşı karşıyadır. Kimse yapamaz. Kim söylüyorsa yalanın kralı odur. Başkalarının yaptığını söyleyen de başkalarına iftira atmış olur. İftira atmayın.”

‘7 KİŞİ DEĞİL DÜNYA BİR ARAYA GELSE BAŞBAKANIMIZI YENEMEZSİNİZ’

Seçimlerde yeni yüzyılın liderinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olacağını belirten Bozdağ, “Buradan bir kez daha ilan ediyorum. Belli ki 6’lı masada 6 yetmedi, ekledikleri iki lider yetmedi, belli ki. Kandil Yetmedi FETÖ Yetmedi ABD Yetmedi Şimdi üç harfe muhtaç bunlar ne yapsan beyhude 7 insan 9 insan dünya bir araya gelse Allah’ın izniyle olmaz. Cumhurbaşkanımızı ve Cumhur İttifakını yenemeyeceksiniz.Aziz milletimizin helal oylarıyla Cumhurbaşkanımızı yeniden lider yapacağız.’, artık diyoruz ki, Türkiye Asrının ilk seçilmiş lideri Recep Tayyip olacaktır. Erdoğan.” (HABER MERKEZİ)

hadimajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu