Haber

Karate Elmas Kupası Turnuvası Tavşanlı’da Başladı

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde düzenlenen Karate Diamond Cup turnuvasında Türkiye’nin 26 ilindeki 82 kulüpten toplam 782 sporcu yarışıyor.

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde düzenlenen Karate Diamond Cup Turnuvası kıyasıya mücadelelere sahne oluyor. Turnuva kapsamında Türkiye’nin 26 ilindeki 82 kulüpten toplam 782 sporcu yarışıyor. Organizasyonun 2 gün süreceğini belirten Karate Antrenörü ve Karate İl Temsilcisi Mustafa Oğulcan Alımcı, Tavşanlı’ya yaklaşık bin kişinin geldiğini belirtti. Turnuva kata ve kumite dallarında yapılıyor. Tavşanlı Belediyesi Karate Okulu ve Tavşanlı Belediyesi SporKulübü ise ligde 49 sporcuyla öne çıkıyor.

Organizasyon hakkında bilgi veren Karate İl Temsilcisi Mustafa Oğulcan Alımcı, “Bugün 26 ilin 82 farklı kulübünden 782 sporcunun katıldığı Karate Diamond Cup organizasyonundayız. Bu özel turnuva toplamda 2 gün sürecek. Kata ve kumite bölümleri oynanıyor. 2 gün boyunca 26 ilden bine yakın antrenör ve sporcu katılacak. Bu etkinliği kendisi, velileri ve müdürüyle birlikte düzenliyoruz. Organizasyona katkılarından dolayı Tavşanlı Belediyesi’ne teşekkür ederiz. Kütahya İl ve Tavşanlı İlçe Spor Müdürlüğü’ne de ayrıca teşekkür ederiz. Herkes artık çok mutlu. Herkesi kapalı spor salonuna izlemeye bekliyoruz. Bu organizasyon Tavşanlı’ya. “Tavşanlı Belediyesi Karate Okulu ve Tavşanlı Belediyesi Spor Kulübü olarak biz de buradayız. 49 sporcuyla katılıyor. Şu anda birincilik, ikincilik ve üçüncülüklerimiz var. Tavşanlılı sporcular da oldukça iddialı bir şekilde bu organizasyonda yer alıyor” dedi. – KÜTAHYA

haberelbeyli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu