Haber

Nurhak Belediyesi’nden Marmaris Belediye Başkanı Oktay’a ziyaret

Nurhak Belediye Başkanı İlhamı Kırmak, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ı ziyaret ederek, Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından bölgeye verdikleri destek için teşekkür etti.

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan’ı ağırladı. Nurhak Belediye Başkanı Bozan, depremlerde Marmaris’in Nurhak’a ve tüm deprem bölgesine yaptığı takviyeyi unutamayacaklarını belirterek, “Bütün Marmaris halkına sizlerin huzurunda çok teşekkür ediyorum. bize güç verdi.”

Marmaris olarak depremin olduğu ilk andan itibaren deprem bölgesine destek olmak için çaba sarf ettiklerini belirten Oktay, şunları kaydetti:

“Vatandaşlarımızın desteğiyle elimizden geldiğince yaraları sarmaya çalıştık. Hem deprem bölgesinde hem de ilçemizde ağırladığımız misafirlerimizin yanında olduk. İlhami kardeşimin ve tüm halkın yanında olmaya devam edeceğiz. İlçesinin yaralarını sarmak ve tekrar ayağa kaldırmak için gösterdiği çabayı takdirle karşıladığımız Nurhak’ın. Dayanışma ve iş birliği ile tüm zor günlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Aşacağız.”

Ziyarette, depremde ağır yaralanan Kahramanmaraş, Elbistan ve Nurhak’ta son durum ele alındı.

Kaynak: ANKA / Yerel

haberotlukbeli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu