Haber

Hamas: İsrail gerçek dışı “hayali ilerleme” ile manevi savaş yürütüyor

Hamas’ın internet sitesinde yayınlanan açıklamaya göre, Hamas Sözcüsü Fevzi Berhum, İsrail’in Gazze Şeridi’ne giren kara kuvvetlerinin birçok cephede kayda değer ilerleme kaydettiğini duyurdu. “hayali ilerleme”olarak değerlendirildi.

Berhum, İsrail’in Gazze Şeridi’nde “hayali ilerleme”propaganda ve kendi halkına karşı “psikolojik savaş”Bunu gerçekleştirmeye çalıştığını belirtti.

Filistin direnişinin istikrarlı ve yükselişte olduğunu, mücadeleyi tam bir bilinç, anlayış ve yetenekle yönettiğini, sahanın yönetiminin direnişin kontrolünde olduğunu kaydeden Berhum, bölgede İsrail tanklarının varlığını da sözlerine ekledi. alanların sınırlı olması o alanın kontrolünün olduğu anlamına gelmez.

Berhum, Gazze’deki direnişin günün her saatinde nitelikli ve yaratıcı operasyonlar yürüttüğünü, İsrail tanklarını ve zırhlı araçlarını imha etmeye, İsrail askerlerini her cephede öldürmeye devam ettiğini vurguladı.

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, önceki açıklamasında Gazze Şeridi’ne giren İsrail kuvvetlerinin birçok cephede kayda değer ilerleme kaydettiğini belirtmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu